اخبار مهم
Home / سبک زندگی / طرز تهیه تبوله عدس
531901_901.jpg

طرز تهیه تبوله عدس

 سالاد تبوله از سالاد های مشهور  کشورهای مدیترانه و به ویژه لبنان است. این سالاد معمولا با گوجه، جعفری، روغن زیتون و مواد دیگر تهیه می شود. سالاد تبوله عدس بدلیل وجود عدس در ترکیباتش سالادی بسیار مقوی و خوشمزه است و در نیم ساعت آماده می شود. این سالاد می تواند شام یا میان وعده ای گیاهی، سالم و رژیمی باشد.
 
مواد لازم:

        عدس ۲۰۰ گرم

        پیازچه ۱ دسته

        گوجه گیلاسی ۲۰۰ گرم

        جعفری تازه ۱ دسته

        نعنای تازه ۱ دسته

        روغن زیتون بکر

        لیمو ترش بزرگ ۱ عدد

 

طرز تهیه:
 
1-عدس ها را بشویید و با مقدار مناسب آب و نمک بپزید. زمان پخت عدس بسته به نوع عدس و … می تواند بین ۳۰ الی ۶۰ دقیقه متغیر باشد. سپس عدس های پخته را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

۲-پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید.

۳-آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید.

منبع :وب‌سایت ایران کوک

مجله خبری ایران ۷۹